de pianoman
Welkom Menulijst Referenties Recensies Contact


De Pianoman speelt en zingt spontaan in op de sfeer. Daardoor zijn de optredens informeel en authenthiek waardoor het publiek zich vrij voelt om mee te doen...Uw bedrijf is toe aan een feestje!


U heeft als bedrijf iets te vieren met collega's of klanten maar u zoekt nog naar een juiste invulling voor dit feest? Laat dat gerust over aan de Pianoman. Met zijn witte piano, jarenlange ervaring en enthousiasme zorgt hij voor de perfecte sfeer met zijn muziek en piano-entertainment.

De Pianoman is sterk in het verbinden van zijn publiek rond de piano. Op een laagdrempelige en ongedwonge manier zoekt hij de interactie op. En doordat uw gasten verzoekliedjes mogen aanvragen, vormt het publiek een belangrijk onderdeel van het feest. Spreekt dit als bedrijf of ondernemer u aan? Informeer dan naar de mogelijkheden.


Exclusief voor bedrijven
Wilt u als bedrijf groot uitpakken en met elkaar eindigen op de dansvloer? Een combinatie van Pianoman en een DJ is ook mogelijk. De Pianoman werkt enkel en alleen samen met profesionele en ervaren technici en DJ's waarmee hij eerder heeft gewerkt (met succes).

De Pianoman komt graag langs voor een kennismaking om met u mee te denken. Vraag vrijblijvend een offerte aan op maat.


Gastouderland


Wij vonden het TOP! In 2014 geven wij prive een groot feest en dan mag je weer komen hoor!

Advies en Ingenieursbureau DHV


Geweldige avond gehad met de Jelle de Pianoman. Goeie sfeer, veel interactie met het publiek, de Grande Finale van ons afdelingsuitje in Friesland! Zeker voor herhaling vatbaar!


Alta Creatieve Marketingcommunicatie


Ik weet dat 'mond tot mond' reclame nog steeds de beste is. Deze reclame werkt inmiddels voor jou heel goed en dit geeft aan hoe goed je ook met je tijd mee gaat. Ook in de toekomst zul je nog veel bij ons zijn, want elke keer is het weer een feest!


Kwartier Noord


Een feestje met Jelle de Pianoman is altijd een succes. Jelle weet altijd de juiste sfeer te creeren, of dit nou tijdens een receptie, zakelijke bijeenkomst of bruiloft is!


Het Bergpaviljoen Amersfoort


Juist het contact met zijn publiek geeft hem de energie en creeert de relaxte sfeer waarnaar hij zo graag op zoek is.