de pianoman bij Unitas
Welkom Wie Ik Ben Menulijst Referenties Recensies


de pianoman in actie de pianoman in actieLive Piano entertainment met verzoeknummers en lekker meezingen maar!Bookmark and Share

Live Piano & Zang voor iedere club een liedLive Piano met zang op jullie club of vereniging? Dat kan! Vraag verzoekliedjes aan bij de piano, pak de microfoon en zing mee!

Luister hieronder naar een impressie van een studentavond om alvast in de stemming te komen.Boek direct

Studenten Vereniging Unitas


Een geweldig repertoir, waarbij je ziet dat hij zelf nog het meest geniet van het spelen! Het is mooi als je anderen gelukkig kan maken door de muziek die je speelt, en dat weet Jelle als geen ander! Een avond "Pianoman" eindigt altijd later dan je je voorgenomen had. Het enige dat ie mist zijn de haren van Jan Vayne!


Hockeyclub Phoenix


Heerlijk meezingen, dansen of wat meer op de achtergrond, met Jelle is je avond gegarandeerd een succes! En als jij er een leuk feestje van maakt, gaat Jelle nog even door..


SCE Oostvoorne


Zaterdagavond op het Dorpsplein in Oostvoorne. Slecht weer, maar met een pianoman in topvorm. Een zeer gevarieerd optreden waar het publiek alleen maar enthousiaster van werd. Grote klasse! Erg bedankt!


Joris Naber


De Pianoman is een intense belevenis. Je zingt, swingt en deinst vanzelf mee met Jelle. Met zijn onuitputtelijk energie weet hij een geweldige stemming te maken. Passionele mensen, zoals Jelle, maken jezelf ook enthousiast. De ideale formule van 1 piano + 1 man = gezelligheid. Sing us another song, Pianoman.....