Welkom Menulijst Referenties Recensies Contact
Herkenbare live muziek met piano en zang is geschikt voor ieder feest!Autodidact

Ik ben opgegroeid in Bussum waar ik als 10 jarig jochie begon met klarinet spelen. Tijdens deze lessen is mijn interesse voor de piano ontstaan. Ik heb mijzelf akkoorden aangeleerd en ben gaan zingen. Sinds een paar jaar heb ik piano en zangles.

Bekend van Televisie

Het klopt dat ik wel eens op TV ben geweest en met bekende Nederlanders heb gewerkt. Om dat hier uitgebreid te noemen voegt voor u niks toe, behalve dat het voor mij een leuke ervaring was. Ik wil anderen niet overtuigen of indruk maken. Voor mijn werk vind ik het belangrijk dat een klant voor mij kiest en weet wat ze in huis haalt.
Als gasten na afloop van een feest naar je toe komen en zeggen:"wat hebben we een leuke avond gehad," geeft dat enorm veel voldoening. Dat doe ik sinds 2002 door heel het land met succes en heel veel plezier!

Live Muziek zonder toeters en bellen

Bij mij is eenvoud de kracht. Dat wil zeggen dat ik GEEN gebruik maak van (drum)computers, rookmachines, hoedjes, pruikjes, geluids of lichteffecten. Het gaat namelijk niet om mij. Ik wil samen met u (en uw gasten) een leuk feest maken.

Om een "muzikaal monoloog" te voorkomen, zet ik mijn piano IN HET PUBLIEK en niet op een podium. Door deze laagdrempeligheid ontstaat er eerder een intieme en ontspannen sfeer en word ik geen attractie. De gasten krijgen dan niet het gevoel dat ze "iets moeten".

De Pianoman is er voor iedereen

Voor iedereen moet het feest zijn, van jong tot oud. Dit betekent dat ik elk moment bezig ben om de sfeer aan te voelen en weten wie ik tegenover me heb staan. Ik speel met mijn piano hierop in door met de juiste muziek en met goed geluid te komen. Afstemmen op de sfeer en niet te hard. Alleen dan voelen gasten zich vrij om naar de piano te stappen en eventueel de microfoon te pakken en die ouwe krakers mee te zingen. Maar ook als mensen gezellig met elkaar willen kletsen moet dat kunnen.

Ik zal niet forceren maar ik kan wel snel schakelen als het moet!

Boek direct