Live pianist op jullie bruiloft

De Pianoman is dé live pianist voor jullie bruiloft

Deze live pianist op jullie bruiloft zal zorgen voor een geweldig feest. De Pianoman is dé perfecte zanger en pianist voor jullie bruiloftsfeest. Of het nu romantische ballads tijdens het diner zijn, opzwepende muziek, of lekkere meezingers, De Pianoman kan het allemaal. Zijn witte piano en persoonlijke manier van entertainen maken jullie bruiloft tot een feest!

Doordat deze live pianist vooraf jullie wensen heeft besproken voor jullie bruiloftsfeest, kan hij een goede inschatting maken welke muziek die avond geliefd zal zijn. Het is natuurlijk ook mogelijk om verzoeknummers aan te vragen en De Pianoman zal een extra microfoon meenemen, zodat jullie kunnen meezingen. Dit creëert een intieme en feestelijke sfeer waar iedereen van zal genieten, van jong tot oud.

“Een geweldig bruiloftsfeest om nooit meer te vergeten”!

de pianoman voor ieder feest
Ditta van Gent fotografie 28 scaled

Live pianomuziek op jullie bruiloft

De Pianoman is sinds 2010 fulltime actief als live pianist op bruiloften en andere feesten en heeft inmiddels meer dan 1500 tevreden klanten. Zijn optredens zijn zeer toegankelijk omdat zijn piano tussen de gasten staat. De Pianoman is te boeken op iedere bruiloft door heel Nederland. De mobiele piano kan namelijk overal staan en trekt op een feest genoeg aandacht. Het nodigt uit om er met al je vrienden en familie omheen te staan en er een feestje van te maken!

Live pianist boeken voor jullie bruiloft

Enthousiast geworden om deze zanger en pianist te boeken voor jullie bruiloft of heb je nog vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. Wil je wat extra’s? Het is ook mogelijk De Pianoman met een extra drummer of DJ te boeken, indien beschikbaar.

Een live pianist op jullie bruiloft is met De Pianoman een goede keuze als je eens wat anders wilt qua muziek. Als de sfeer er eenmaal in zit, kan De Pianoman alle kanten op samen met jullie gasten. Er wordt geen standaard repertoire gevolgd, ieder feest is anders. Wat betreft de muziek, neemt De Pianoman alles voor jullie tijdens het feest uit handen, zodat jullie je volledig kunnen richten op jullie bruiloft!