Live Pianist op jullie bruiloft

De Pianoman
logo trouwbeleving

“Een geweldig bruiloftfeest om nooit meer te vergeten”!

logo depianoman.nl

Willen jullie een pianist op jullie bruiloft? Geweldig! Jullie gaan de mooiste dag van je leven beleven! Live pianomuziek kan een waardevolle aanvulling zijn doordat deze een speciale sfeer creëert. Willen jullie een persoonlijke touch toevoegen met hoogwaardige muzikale entertainment? Kies dan voor een live pianist tijdens jullie bruiloft.

Een pianist voor ieder moment van jullie bruiloft

Een pianist maakt iedere bruiloft uniek en deze bijzondere dag wordt geheel naar eigen wensen gevierd. Toch bestaan de meeste bruiloften uit een aantal vaste elementen, zoals een ceremonie, receptie, diner en avondfeest. De Pianoman heeft ruim twintig jaar ervaring met boekingen voor onderstaande feestelijke momenten:

pianoman bruiloft 6

Trouwfeest

De Pianoman wordt, op het gebied van bruiloftsfeesten, het meest geboekt voor het trouwfeest in de avond. Met een schat aan ervaring en een ongeëvenaard talent voor het creëren van sfeer, heeft De Pianoman zich gevestigd als dé keuze voor paren die op zoek zijn naar een pianist voor hun bruiloft. Live muziek van De Pianoman biedt een unieke muzikale ervaring om deze speciale dag te bekronen. Tijdens het feest is het mogelijk om verzoeknummers aan te vragen en de microfoon te pakken om zelf mee te zingen. Benieuwd hoe zo’n avond met De Pianoman eruitziet? Bekijk hier een impressie.

Receptie

Tijdens de receptie van jullie bruiloft biedt de Pianoman een veelzijdig repertoire, variërend van tijdloze klassiekers tot hedendaagse (hitjes). Met zijn witte piano voegt hij extra stijl toe en deze pianist weet wat de sfeer nodig heeft, zo kan hij direct schakelen als de sfeer daarom vraagt. Zijn live pianomuziek creëert een subtiel achtergronddecor voor onder andere intieme gesprekken, het aansnijden van de bruidstaart, toosten en andere speciale momenten.

Diner

Tijdens het diner voegt een bruiloft pianist een verfijnde en romantische ambiance toe, waardoor het moment nog specialer wordt voor jullie als bruidspaar en jullie gasten. De Pianoman stemt het repertoire af op jullie persoonlijke voorkeuren en de algemene toon van de avond. Van klassiekers tot moderne favorieten, niets is te gek! Vraag je verzoeknummer aan bij de piano en zing zelf mee via een extra microfoon. Live pianomuziek tijdens het diner geeft zo een persoonlijk tintje en versterkt het feestelijke karakter. Na het diner kunnen jullie direct door naar het bruidsfeest!

Repertoire van een bruiloft pianist

Het repertoire van De Pianoman is divers en veelzijdig en wordt aangepast op jullie persoonlijke voorkeuren, passend bij het moment. Tijdens de receptie wordt de muzikale toon doorgaans al wat swingender en in de avond zorgt De Pianoman voor opzwepende muziek of lekkere meezingers, zodat binnen no time vrijwel alle gasten bij de witte piano en op de dansvloer te vinden zijn.

Of het nu gaat om vrolijke melodieën voor een feestelijke sfeer of meer ingetogen tonen, De Pianoman weet de juiste snaar te raken! Hoe De Pianoman jullie speciale dag nog specialer maakt, lees je ook in deze blog over bruiloft muziek.

Een bruiloft pianist die perfect bij jullie past

Maak je bruiloft compleet met de prachtige klanken van De Pianoman. Zijn witte piano, uniek repertoire en persoonlijke manier van entertainen, maken jullie bruiloft tot een feest! Jullie worden volledig ontzorgt op het gebied van muziek, zodat jullie je volledig kunnen richten op het moment. Bekijk hier een impressie van De Pianoman.

Wil je wat extra’s? Het is ook mogelijk De Pianoman met een extra drummer of DJ te boeken. Enthousiast geworden om De Pianoman te boeken voor jullie bruiloft of heb je nog vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie of check direct of hij nog beschikbaar is op jullie voorkeursdatum. Dan zijn jullie zeker van een pianist op jullie bruiloft.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.