Pianist Utrecht

Pianist Utrecht boeken voor uw feest?

logo depianoman.nl

De Pianoman is de zingende pianist in Utrecht.

Jelle de Pianoman maakt er een feestje van. Hij is de pianist in Utrecht en omgeving. Of het nou een studenten gala is, een bedrijfsborrel of een bruiloft. Deze pianist en zanger zorgt voor de perfecte sfeer met een gevarieerd repertoire voor jong en oud.

Pianist Utrecht

Pianist Utrecht

Deze pianist biedt een breed scala aan diensten aan in Utrecht:

  • Bedrijfsfeesten: Bij de opening van een bedrijfspand, personeelsfeesten of jubilea zorgt deze pianist in Utrecht voor een unieke en persoonlijke sfeer. Zijn kracht ligt in maatwerk, perfect afgestemd op de diverse samenstelling van jouw team, wat elke gelegenheid bijzonder maakt.
  • Verjaardagsfeest: Of het nu gaat om een klein, intiem verjaardagsfeestje of een groot tuinfeest, De Pianoman heeft altijd de juiste muziek paraat. Dankzij zijn uitgebreide repertoire is er altijd wel iets om mee te kunnen zingen.
  • Bruiloften: Op het punt om elkaar het jawoord te geven in Utrecht of omstreken? Met De Pianoman als pianist ben je verzekerd van perfect afgestemde live muziek voor jullie receptie of trouwfeest. Vergeet stijfjes, verwacht eerder een spontane en informele sfeer die jullie dag echt persoonlijk maakt.
  • Vereniging: Zin in een onvergetelijke avond met live pianomuziek in Utrecht? Of het nu voor een sportclub of een jaarclub is, De Pianoman brengt de juiste sfeer!
de pianoman is de pianist in utrecht

Pianist Utrecht

Waarom Kiezen voor de Pianoman?

  • Ervaring: 20 jaar geleden is de Pianoman als pianist begonnen Utrecht.
  • Breed Repertoire: Van tijdloze klassiekers tot hitjes en zing het nummer mee met deze pianist: “als ik boven op de Dom sta”.
  • Professionaliteit: Jelle zorgt ervoor dat elk detail perfect wordt verzorgd en stemt zich af op de gewenste ambiance voor jouw event.
  • Zelfstandig: De Pianoman garant voor flexibiliteit en rechtstreeks contact, waardoor hij moeiteloos aan jouw wensen kan voldoen en een naadloze ervaring kan leveren.
  • Betaalbaar: Betaal geen extra reiskosten. De Pianoman komt uit Amersfoort dat ligt op een steenworp afstand van Utrecht.

Pianist Utrecht

Visie
Een muzikale sfeer creëren voor jong en oud waarbij mensen zich vrij voelen om de microfoon te pakken en mee te zingen. Juist die spontane en informele interactie maakt een avond bijzonder, maar is niet een doel op zich.

Pianist Utrecht

Diensten en Pakketten: De Pianoman biedt verschillende pakketten aan om aan jouw specifieke behoeften te voldoen:

  • Pakket 1: 2 x 45 minuten binnen 2,5 uur.
  • Pakket 2: 3 x 45 minuten binnen 4 uur.
  • Pakket 3: 4 x 45 minuten binnen 5 uur.

Lokale Trends en Tips:

  • Trends: Utrecht is een bruisende studentenstad. Hierdoor is het verenigingsleven in deze stad goed voelbaar met een hoop kroegjes, gezelligheid en feestjes. Met name tijdens de introductiedagen/uitdagen is Utrecht één grote atractie met veel live muziek. Veel DJ’s en grotere bands weten hun weg te vinden, maar ook de Pianoman is als pianist op deze dagen druk om met name een intieme setting neer te zetten met liedjes die iedere student kan meezingen. Uiteraard zijn er ook veel bedrijven in Utrecht die gebruik maken van de Pianoman als pianist op hun feest of event.
  • Tips: Ben jij van plan om een feest voor jouw vereniging of bedrijf te organiseren in Utrecht? Het kan zijn dat de Pianoman een goede keuze is. Laat wat van je horen of stuur een bericht naar deze pianist. Hij denkt graag met jou mee.
  • Weetjes: Wist je dat Jelle als Pianist en entertainer is begonnen in Utrecht? Bij de studentenvereniging Unitas op lucasbolwerk in 2003. Een graag geziene pianist en entertainer in Utrecht en omstreken. Maar ook bij andere verenigingen en bedrijven in en rond Utrecht. Dit is als een olievlek groter en groter geworden maar Utrecht blijft een speciale plek in zijn hart hebben.

"Mijn carriere als pianist is begonnen in Utrecht"

Contact Pianist Amsterdam

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.