Huur De Pianoman in voor een onvergetelijke verjaardag

Live muziek op je verjaardag

Laat je verjaardagsfeest onvergetelijk worden met live muziek van De Pianoman

Wil jij live muziek op je verjaardag? Of wellicht een leuk cadeau weggeven aan de jarige? De Pianoman helpt je daar graag bij! Hij weet met zijn repertoire iedereen te vermaken!

Ziet iemand binnenkort Sarah of Abraham? Of juist een sweet-sixteen party. Hoe oud je ook wordt, De Pianoman is gegarandeerd entertainment door de livemuziek die hij brengt.

Jelle Huitema is de man achter de piano. Hij speelt & zingt dat het een lieve lust is (live natuurlijk). Uiteraard luistert hij daarbij naar jullie wensen! De Pianoman neemt zijn eigen witte piano mee en zorgt voor alle overige apparatuur, dus daar heb jij geen omkijken naar. Het feestje kan beginnen!

Samen staan jullie rond de piano en zingen jullie liedjes mee die iedereen kent. Gegarandeerd dat je vrienden en familie nog jarenlang napraten over jouw verjaardagsfeest. Wil je een gegarandeerd succes? Boek dan snel de Pianoman voor een onvergetelijke start van je nieuwe levensjaar.

Live muziek op je verjaardag meezingen bij piano
handjes in de lucht en meezingen

De Pianoman weet iedereen te vermaken tijdens jouw verjaardag!  Zijn repertoire is van alle tijden, en voor een lekkere meezinger draait hij ook zijn hand niet om. Al meer dan 10 jaar maakt De Pianoman een verjaardagsfeest compleet met live muziek aan huis of feestzaal.

Actief door heel Nederland komt hij op de meest bijzondere plekken. Kleine of grote ruimte, 10 of 500 man. Wanneer je het nog ‘completer’ wilt is een drummer een goede aanvulling. Je verjaardag wordt gevuld met herkenbare liedjes, voor jong en oud. En uiteraard passeren er ook een aantal guilty pleasures de revue.

Via de online offertepagina vraag je gratis en vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent. Omdat De Pianoman zelfstandig werkt, ben je niet afhankelijk van boekingskantoren. Gewoon direct contact, wel zo makkelijk. Wil je eerst meer informatie?

Op de referenties-pagina vind je meerdere reviews van de afgelopen jaren. Wanneer je datum nog vrij is, wordt deze in optie gezet. Als alles helemaal naar wens is, dan tellen we af tot jouw verjaardagsfeest! Live muziek boeken? Vraag nu een offerte aan!

pianoman klapt in handen