Offerte aanvragen

De Pianoman
logo depianoman.nl

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Enthousiast geworden om jouw feest spectaculair te maken met live pianomuziek van de Pianoman, of zelfs met een drummer of DJ? Laat hiernaast zo nauwkeurig mogelijk je gegevens achter en ontvang binnen 24 uur een offerte van de Pianoman zelf.

  • Zo lopen wij elkaar niet mis!
  • DD dash MM dash JJJJ
  • :
    Dit veld is noodzakelijk voor een juiste prijsindicatie.
  • Wil je nog iets weten of vragen?

Andere Vraag?

Wil je geen offerte maar alleen iets vragen of sparren? Jelle de Pianoman staat klaar om jouw feest ideeën en wensen te bespreken. Vraag naar de mogelijkheden via de contactpagina. Of kijk bij veelgestelde vragen.

Wat kun je verwachten?

Binnen 24 uur ontvang je een reactie van De Pianoman. Heb je zo veel mogelijk gegevens gedeeld bij de offerte aanvraag? Dan kan het zijn dat je direct een volledige offerte ontvangt. Mist er nog wat informatie? Geen probleem! Dan wordt er contact gezocht zodat we daarna een volledige offerte kunnen opstellen.

De Pianoman denkt met je mee

Het gebeurt natuurlijk niet wekelijks dat je een feestje organiseert. Gelukkig kan Jelle (de Pianoman) je helpen met vragen of meedenken, mocht daar behoefte aan zijn. Hij komt wekelijks op uiteenlopende feesten en evenementen. Afhankelijk van jouw wensen kan hij je op weg helpen, dit kan door middel van een offerte, maar ook simpelweg door advies te geven.

Kennismaking

Het meeste contact gebeurt via email. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen. Dat kan voor beide partijen prettig zijn zodat je weet wat je in huis haalt of een kleine vraag kunt stellen. Telefonisch worden geen afspraken gemaakt of bindende prijsvoorstellen gedaan. Dit om onduidelijkheden op een later moment te voorkomen voor beiden.