Over de Pianoman

Aangenaam, ik ben Jelle Huitema de Pianoman!

Lang geleden is mijn liefde voor de piano ontstaan. Het was Daniel Arends die me op mijn elfde leerde pianospelen in de muziekschool van Bussum. Hij speelde “Everything I Do, I Do It For You”, en ik was meteen verkocht. Hij leerde me akkoorden en ik begon meteen te zingen terwijl ik speelde – het was alsof ik een extra instrument had ontdekt. Mijn moeder zei altijd “zingen is gewoon doen” en dat is precies wat ik deed.

Sindsdien ben ik blijven spelen en altijd op zoek naar een piano om op te spelen. Mensen reageren altijd enthousiast wanneer ik speel, en dat heeft me gemotiveerd om door te blijven gaan en er mijn werk van te maken. Ik heb later wel wat pianoles gehad, maar ik blijf vooral een autodidact.

Nu, na al die jaren, speel ik elke week op de leukste feesten en locaties en heb ik duizenden mensen blij gemaakt met mijn muziek. Ik doe dit werk fulltime en werk zonder tussenpersoon – dus altijd rechtstreeks contact met jou.

jelle de pianoman

als gasten na afloop van een feest naar je toe komen en zeggen:
“wat hebben we een leuke avond gehad,” geeft dat enorm veel voldoening

Met slingers, zonder toeters

Eenvoud is de kracht. Daarom wordt er geen gebruik van (drum)computers, rookmachines, accessoires en geluids- of lichteffecten gemaakt. Het gaat niet om hem, maar om dat jij en je gasten een leuk feest hebben.

De piano staat altijd midden in het publiek om een muzikaal monoloog te voorkomen. Liever niet op een podium, maar tussen de gasten. Daardoor ontstaat er een intieme en ontspannen sfeer tussen de gasten en de muziek. Verzoekje aanvragen? Graag!

Vraag vrijblijvend offerte aan

Een nostalgisch artikel van het algemeen dagblad over de Pianoman

jelle de pianoman in algemeen dagblad