Over de Pianoman

De Pianoman

Aangenaam, dit is Jelle Huitema de Pianoman!

Met veel plezier en nog meer energie speelt Jelle de Pianoman als piano-entertainer op ieder feest door heel Nederland!. Met inmiddels 1500 tevreden klanten heeft hij zich bewezen als dé sfeermaker in Nederland.

Toen Jelle (De Pianoman) een keer mocht optreden bij Crazy Piano’s in Scheveningen, kreeg hij de smaak te pakken. Hij is zich verder gaan ontwikkelen met een geheel eigen sfeer. De Pianoman biedt namelijk een ‘sfeervol’ alternatief voor degenen die op zoek zijn naar live muziek op hun feest en ‘iets anders’ willen dan een grote band of DJ. Jelle maakt, het liefst samen met de gasten, er een feestje van. Maar hij kan ook prima als achtergrondpianist spelen, bijvoorbeeld tijdens een receptie, zonder afbreuk te doen aan de stijl van het evenement.

Jelle maakt, het liefst samen met de gasten, er een feestje van. Maar hij kan ook prima als achtergrondpianist spelen, bijvoorbeeld tijdens een receptie, zonder afbreuk te doen aan de stijl van het evenement.

Een andere reden waarom klanten voor De Pianoman kiezen, is zijn vermogen om ervoor te zorgen dat iedereen een leuke avond beleeft, van jong tot oud. Je wilt namelijk niet dat gasten weglopen omdat ze de muziek niet leuk vinden of omdat het geluid te hard staat en je niet meer kunt praten met elkaar.

De Pianoman waakt hiervoor, zodat jij er zeker van bent dat iedereen zich vermaakt. Als klap op de vuurpijl kun je verzoeknummers aanvragen bij de piano en meezingen met guilty pleasures door een echte microfoon! Wie wil dat nu niet met een biertje in de hand?

logo trouwbeleving

“Er is niets mooiers dan mensen met elkaar te verbinden met slechts één piano”

Jelle Huitema – De Pianoman

Met slingers, zonder toeters, met Jelle Huitema de pianoman

De piano staat altijd midden in het publiek om een “muzikaal monoloog” te voorkomen. De Pianoman is geen act, dus geen podium maar gezellig tussen de gasten. Daardoor ontstaat er een intieme en ontspannen sfeer. Verzoekje aanvragen? Graag!

Eenvoud is de kracht. Daarom wordt er geen gebruik van drumcomputers, hoedjes of special effects. Het gaat niet om hem, maar om dat jij en je gasten een leuk feestje kunnen vieren!

Een nostalgisch artikel

jelle de pianoman in algemeen dagblad

Nu, na al die jaren, speel ik elke week op de leukste feesten en locaties en heb ik duizenden mensen blij gemaakt met mijn muziek. Ik doe dit werk fulltime en werk zonder tussenpersoon – dus altijd rechtstreeks contact met jou.

Telefoon: 06-41341704  Mail: info@depianoman.nl