Over de Pianoman

Aangenaam!

Het begon lang geleden. Daar ontstond de liefde voor de piano bij Jelle Huitema. Hij heeft zichzelf akkoorden geleerd en is gewoon gaan zingen. De reacties waren zo leuk dat hij ermee doorging. Pas sinds een aantal jaar heeft hij les om nóg beter te worden.

Nu, 10 jaar later, speelt hij wekelijks op de leukste feesten en locaties en heeft hij al duizenden gasten blij verrast met honderden meezingers. Hij doet dit fulltime en werkt zonder boekingskantoor. Altijd dus rechtstreeks contact. Zijn motto: “Muziek moet je delen, en er is niets mooiers dan dat elke dag te mogen doen.”

pianoman staat naast piano op perron

als gasten na afloop van een feest naar je toe komen en zeggen:
“wat hebben we een leuke avond gehad,” geeft dat enorm veel voldoening

Met slingers, zonder toeters

Eenvoud is de kracht. Daarom wordt er geen gebruik van (drum)computers, rookmachines, accessoires en geluids- of lichteffecten gemaakt. Het gaat niet om hem, maar om dat jij en je gasten een leuk feest hebben.

De piano staat altijd midden in het publiek om een muzikaal monoloog te voorkomen. Liever niet op een podium, maar tussen de gasten. Daardoor ontstaat er een intieme en ontspannen sfeer tussen de gasten en de muziek. Verzoekje aanvragen? Graag!

Ook voor jou!

Voor iedereen moet het feest zijn, van jong tot oud. Dit betekent dat Jelle elk moment bezig is om de sfeer aan te voelen en weten wie hij tegenover zich heeft staan. Hij speelt met zijn piano hierop in door met de juiste muziek en met goed geluid te komen. Afstemmen op de sfeer en niet te hard. Alleen dan voelen gasten zich vrij om naar de piano te stappen en eventueel de microfoon te pakken en die ouwe krakers mee te zingen.

Vraag vrijblijvend offerte aan