Live muziek op bedrijfsfeesten en evenementen

De Pianoman

Live muziek voor je bedrijfsfeest

Breng je bedrijfsfeest tot leven met live pianomuziek

Ben jij druk met het organiseren van je bedrijfsfeest? Een netwerkborrel? De opening van je bedrijfspand? Of bestaan jullie zoveel jaar? Er is altijd reden voor live muziek op je bedrijfsfeest. Voor jou, je collega’s of juist jullie klanten. Vast een hele druk om muziek te vinden waarbij iedereen zich vermaakt.

De Pianoman helpt je daar graag bij. Hij weet met zijn repertoire een breed publiek aan te spreken. Samen stemmen jullie dus goed af wat je wensen zijn. Zo weet je altijd zeker dat het past bij je bedrijf, jullie klanten en iedereen die aanwezig is.

Genoeg te regelen tijdens een bedrijfsparty. De Pianoman neemt zijn eigen witte piano mee en zorgt voor alle overige apparatuur, dus daar heb jij geen omkijken naar. Ook ideaal voor de kerstborrel, nieuwjaarsreceptie, afscheid van een collega of start van een nieuwe directie.

Live muziek voor je bedrijfsfeest pop2000 cafe en de pianoman
man steekt duim omhoog naar pianoman

De Pianoman weet iedereen te vermaken tijdens jullie bedrijfsfeest! Al meer dan 10 jaar verzorgt De Pianoman live muziek op feesten. Actief door heel Nederland komt hij op de meest bijzondere plekken. Kleine of grote ruimte, 10 of 500 man.

Bekijk diverse optredens van de Pianoman.

Wanneer je het iets ‘completer’ wilt kan een drummer een goede aanvulling zijn. Je feest wordt gevuld met herkenbare liedjes, voor jong en oud. En uiteraard passeren er ook een aantal guilty pleasures de revue.

Via de online offertepagina vraag je gratis en vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent. Omdat De Pianoman zelfstandig werkt, ben je niet afhankelijk van boekingskantoren. Gewoon direct contact, wel zo makkelijk. Wil je eerst meer informatie?

Op de referenties-pagina vind je meerdere reviews van de afgelopen jaren. Wanneer je datum nog vrij is, wordt deze in optie gezet. En als alles helemaal naar wens is, dan tellen we af tot jouw feest!

handjes in de lucht bij de piano