Live muziek op bedrijfsfeesten en evenementen

De Pianoman
logo depianoman.nl

Live muziek voor je bedrijfsfeest

Ben jij druk met het organiseren van je bedrijfsfeest? Een netwerkborrel? De opening van je bedrijfspand? Of bestaan jullie zoveel jaar? Er is altijd reden voor live muziek op je bedrijfsfeest. Voor jou, je collega’s of juist jullie klanten. Vast een hele klus om muziek te vinden waarbij iedereen zich vermaakt.

De Pianoman helpt je daar graag bij. Hij weet met zijn repertoire een breed publiek aan te spreken. Samen stemmen jullie dus goed af wat je wensen zijn. Zo weet je altijd zeker dat het past bij je bedrijf, jullie klanten en iedereen die aanwezig is.

Genoeg te regelen tijdens een bedrijfsparty. De Pianoman neemt zijn eigen witte piano mee en zorgt voor alle overige apparatuur, dus daar heb jij geen omkijken naar. Ook ideaal voor de kerstborrel, nieuwjaarsreceptie, afscheid van een collega of start van een nieuwe directie.

de Pianoman bedrijfsfeest

Zakelijke Partners

Een greep uit zakelijke partners die in het verleden hebben gekozen voor de Pianoman. In het kader van een bedrijfs-event en/of samenwerking.

referenties pianoman zakelijk witte achtergrond 6 pdf

Live muziek voor ieder bedrijf

De Pianoman weet iedereen te vermaken tijdens jullie bedrijfsfeest! Al meer dan 20 jaar verzorgt De Pianoman live muziek op feesten. Actief door heel Nederland komt hij op de meest bijzondere plekken. Kleine of grote ruimte, 10 of 500 man.

Wanneer je het iets ‘completer’ wilt kan een drummer een goede aanvulling zijn. Je feest wordt gevuld met herkenbare liedjes, voor jong en oud. En uiteraard passeren er ook een aantal guilty pleasures de revue.

live pianist bedrijf

Offerte op maat voor bedrijven

Via de online offertepagina vraag je gratis en vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent. Omdat De Pianoman zelfstandig werkt, ben je niet afhankelijk van boekingskantoren. Gewoon direct contact, wel zo makkelijk. Wil je eerst meer informatie?

Op de referenties-pagina vind je meerdere reviews van de afgelopen jaren. Wanneer je datum nog vrij is, wordt deze in optie gezet. En als alles helemaal naar wens is, dan tellen we af tot jouw feest!

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.