Maak je verenigingsfeest compleet met live muziek van De Pianoman

Live muziek voor jouw vereniging.

Muziek op maar door de Pianoman voor jouw verenigingsfeest!

Geen vereniging zonder feestje! Of je nu op een sportvereniging zit of bij een studentenvereniging, bij een goed feestje hoort goede muziek. Uiteraard kun je een Spotify lijstje aanzetten, maar livemuziek is toch veel leuker? Wanneer een band te ‘aanwezig’ is, vind je hier de oplossing: De Pianoman!

Live muziek voor jouw vereniging door De Pianoman staat garant voor een geweldige avond voor op jouw clubhuis of in de sociëteit. Geheel afgestemd op jullie behoeftes vindt De Pianoman met zijn liedjes aansluiting op het publiek. Nooit meer een nummer skippen, maar nummer voor nummer meezingen uit volle borst. Jullie vereniging praat er nog lang over na!

gala studenten met pianoman

De Pianoman weet iedereen te vermaken tijdens jullie verenigingsfeest! Zijn repertoire is van alle tijden, en voor een lekkere meezinger draait hij ook zijn hand niet om. Al meer dan 10 jaar maakt De Pianoman jouw feestje compleet. Actief door heel Nederland komt hij op de meest bijzondere plekken. Kleine of grote ruimte, 10 of 500 man.

Wanneer je het nog ‘completer’ wilt kan een drummer een goede aanvulling zijn: de Pianoman XL. Je evenement wordt gevuld met herkenbare liedjes, voor jong en oud. En uiteraard passeren er ook een aantal guilty pleasures de revue.

Via de online offertepagina vraag je gratis en vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent. Omdat De Pianoman zelfstandig werkt, ben je niet afhankelijk van boekingskantoren. Gewoon direct contact, wel zo makkelijk.

Bekijk nog meer video’s voor een complete impressie van de Pianoman.

Wil je eerst meer informatie? Op de referenties-pagina vind je meerdere reviews van de afgelopen jaren. Wanneer je datum nog vrij is, wordt deze in optie gezet. En als alles helemaal naar wens is, dan tellen we af tot jouw feest!

studenten zingen mee met de pianoman