Live muziek op jouw verenigingsfeest

De Pianoman

“Wat was het gezellig dat jij op ons feest was”!

logo depianoman.nl

Live muziek voor jouw vereniging

Geen vereniging zonder feestje! Of je nu bij een sportvereniging zit of bij een studentenvereniging, bij een goed feestje hoort goede muziek. Uiteraard kun je een Spotify lijstje aanzetten, maar livemuziek is toch veel leuker? Wanneer een band te ‘aanwezig’ is, vind je hier de oplossing: De Pianoman!

pianist zanger 12
live muziek vereniging

Wanneer je het nog ‘completer’ wilt kan een drummer een goede aanvulling zijn: de Pianoman XL. Je evenement wordt gevuld met herkenbare liedjes, voor jong en oud. En uiteraard passeren er ook een aantal guilty pleasures de revue.

De Pianoman weet iedereen te vermaken tijdens jullie verenigingsfeest! Zijn repertoire is van alle tijden, en voor een lekkere meezinger draait hij ook zijn hand niet om. Al meer dan 20 jaar maakt De Pianoman jouw feestje compleet. Actief door heel Nederland komt hij op de meest bijzondere plekken. Kleine of grote ruimte, 10 of 500 man.

De Pianoman boeken voor jouw verenigingsfeest

Via de online offertepagina vraag je gratis en vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent. Omdat De Pianoman zelfstandig werkt, ben je niet afhankelijk van boekingskantoren. Gewoon direct contact, wel zo makkelijk.

Wil je eerst meer informatie? Op de referenties-pagina vind je meerdere reviews van de afgelopen jaren. Wanneer je datum nog vrij is, wordt deze in optie gezet. En als alles helemaal naar wens is, dan tellen we af tot jouw feest!

Muziek op maat door De Pianoman

Live muziek voor jouw vereniging door De Pianoman staat garant voor een geweldige avond voor op jouw clubhuis of in de sociëteit. Geheel afgestemd op jullie behoeftes vindt De Pianoman met zijn liedjes aansluiting op het publiek. Nooit meer een nummer skippen, maar nummer voor nummer meezingen uit volle borst. Jullie vereniging praat er nog lang over na!

“De pianoman is al een aantal jaar achter elkaar op onze vereniging geweest en elk jaar is het een heerlijk meezingfeestje geweest. Ik heb genoten en als je een leuke muzikale avond wil is jelle zeker aan te raden”.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.