Pianist voor feesten

De Pianoman

“Nogmaals ontzettend bedankt, het was een topfeest!”

logo depianoman.nl

BRUILOFT

Pianist bruiloft muziek

VERJAARDAG

sfeer impressie

BEDRIJFSFEEST

pianist voor je bedrijfsfeest

VERENIGING

live pianist vereniging

Op zoek naar een live pianist voor jouw feest of event?

Als piano entertainer kan de Pianoman zich aanpassen aan de gewenste sfeer, ongeacht het soort feest. Hieronder kom je meer te weten voor welke feesten je De Pianoman kunt boeken.

Pianist bruiloft muziek

Pianist voor je Bruiloft

Gaan jullie trouwen of zijn jullie al 50 jaar samen en willen jullie dit vieren? Niets mag deze dag in de weg staan! Vanaf het moment dat de fotograaf ’s morgens op de stoep staat tot de laatste meezinger.

Live muziek tijdens jullie bruiloftsfeest met de Pianoman is voornamelijk gericht op interactie en feestmuziek. Het is een avond waarop familie, vrienden, collega’s en misschien zelfs de buren aanwezig zijn. Maar hoe zorg je ervoor dat iedereen zich vermaakt? De Pianoman neemt deze zorg voor jullie uit handen en heeft een uitgebreid repertoire van alle tijden. Bovendien voelt hij feilloos aan wat de sfeer is en past hij zijn optreden daarop aan. Meer weten over het inhuren van De Pianoman op je bruiloftsfeest? Lees snel verder op de pagina Live muziek op je bruiloft.

live pianist de pianoman

Pianist voor je Verjaardag

Wil je een keer iets anders dan een DJ? Vier je verjaardag met De Pianoman! Leeftijd maakt niet uit, want met De Pianoman wordt elke verjaardag een knalfeest.

Ga met je vrienden rond de piano staan, hef het glas op jouw gezondheid en zing mee! Of je nu een fan bent van Adele of je voetbalmaatje meer houdt van André Hazes, geen probleem!

pianist voor je bedrijfsfeest

Pianist voor je Bedrijfsfeest

De Pianoman past zich aan om de juiste sfeer te creëren op jouw bedrijfsfeest. Samen maken we van elk bedrijfsfeest een uniek, persoonlijk evenement.

En hoewel deze verschillende bedrijfsfeesten allemaal uniek zijn, is er één belangrijk doel dat ze allemaal gemeen hebben: “verbinding.” De Pianoman werkt hier graag aan mee!

impressie pianoman op studentenfeest

Pianist voor je Vereniging

De jaarlijkse DJ was prima, maar De Pianoman doet het net even anders. Hij tilt jouw verenigingsfeest naar een hoger niveau, op een manier die moeilijk te evenaren is, namelijk met een overvloed aan sfeer en interactie.

Of je nu op zoek bent naar muzikale invulling na de wedstrijd of een galafeest voor je jaarclub, De Pianoman laat je schitteren en geeft jou een podium! Het voelt alsof je in je favoriete kroeg bent, omringd door vrienden en medeleden, klaar om te genieten van een onvergetelijke avond vol meezingers.

Maak kennis met De Pianoman, dé zingende pianist voor ieder feestje! Of het nu gaat om live muziek voor een verjaardagsfeest, een muziek feestje voor een vereniging, piano entertainment voor een bedrijfsfeest of live muziek voor een bruiloft.

De Pianoman boeken voor jouw feest?

Klaar om een feestje te bouwen? Vraag vrijblijvend een offerte aan en check of jouw gewenste datum nog beschikbaar is. Heb je nog andere vragen? Neem dan eerst contact op.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.