Live muziek op jullie Bruiloft

Het regelen van een bruiloft is een hele uitdaging. Als je binnenkort gaat trouwen dan weet je vast hoe lastig het is om keuzes te maken. Een onvergetelijke dag voor jezelf, maar ook je vrienden, ouders, collega’s, tantes/ooms en opa’s en oma’s wil je uiteraard een geweldige dag bezorgen! Jouw trouwfeest staat natuurlijk in het teken van jullie als prachtig bruidspaar. Dan wil je je niet druk hoeven maken om de aankleding van de ceremonie of de live muziek op jullie bruiloft.

De Pianoman weet iedereen te vermaken tijdens jullie dag! Zijn repertoire is van alle tijden, en voor een lekkere meezinger draait hij ook zijn hand niet om.

Genoeg te regelen tijdens een bruiloft! Wij bespreken van te voren goed jullie wensen. De Pianoman neemt zijn eigen witte piano mee en zorgt voor alle overige apparatuur, dus daar heb jij geen omkijken naar. In alle rust genieten van de dingen waar je dus echt mee bezig moet zijn tijdens jullie huwelijksdag!

Al meer dan 10 jaar maakt De Pianoman jouw feestje compleet. Actief door heel Nederland komt hij op de meest bijzondere plekken. Kleine of grote ruimte, 10 of 500 man. En waneer je het iets ‘completer’ wilt kan een drummer een goede aanvulling zijn. Je trouwdag wordt gevuld met herkenbare liedjes, voor jong en oud.

Via de online offertepagina vraag je gratis en vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent. Omdat De Pianoman zelfstandig werkt, ben je niet afhankelijk van boekingskantoren. Gewoon direct contact, wel zo makkelijk. Wil je eerst meer informatie? Op de referenties-pagina vind je meerdere reviews van de afgelopen jaren. Wanneer je datum nog vrij is, wordt deze in optie gezet. En als alles helemaal naar wens is, dan tellen we af tot jouw feest!

bruidegom zingt voor vrouw bij piano