Veelgestelde vragen

Mail naar: info@depianoman.nl

Ja, zie daarvoor mijn algemene voorwaarden.

Bij voorkeur in de week ná het optreden. Voor bedrijven en verenigingen is dit vooraf tenzij anders is afgesproken.

Ja uiteraard. Ik heb op uiteenlopende feesten gewerkt en pas mij aan met mijn muziek, altijd in overleg met de opdrachtgever. Heb je een voorkeur of afkeur voor een bepaald nummer of genre, geef dit van tevoren door. Ik voel meestal wel de sfeer goed aan maar het is altijd goed om dit vooraf duidelijk kenbaar te maken.

Ja graag! Helaas vallen mijn werkzaamheden net tijdens of voor het eetmoment plaats of zit ik dan in de auto. Graag in overleg over wat en welk tijdstip het beste uitkomt.

Ik kom normaal gesproken 2 uur vóór aanvang van de gasten aan, tenzij anders is overlegd.

Ik heb een normale 230v aansluiting nodig, bij voorkeur op een aparte groep.

Voor de piano heb ik 3 bij 3 meter nodig. Daarbij komen nog 2 statieven met speakers die ik ergens in de ruimte zet.

Omdat de piano leeg is van binnen en uit meerdere onderdelen bestaat is het bijna altijd mogelijk om deze op de plek te zetten waar je dat wil. Ook op andere verdiepingen zonder lift (wel met hulp) is daardoor dus mogelijk.

Ja, mijn witte piano neem ik altijd mee. Deze is speciaal voor mij ontworpen en is leeg van de binnenkant. Er zit een elektrische piano in. Vanaf de buitenkant ziet ie er echt uit.

Ja, ik heb standaard achtergrondmuziek op de momenten waarop ik niet speel of bij ontvangst van de gasten indien gewenst. Zo heb je geen moment dat er onaangename stiltes ontstaan.

Load More