De Pianoman is dé feestpianist voor jouw Feest!

Boek deze Feestpianist voor een geweldig feest!

Als je op zoek bent naar een feestpianist die van jouw evenement een knalfeest maakt, dan is Jelle de Pianoman de perfecte keuze. Met zijn jarenlange ervaring als pianoman en vrolijkheid weet hij precies hoe hij het publiek kan vermaken.

Boek nu

Uniek in Nederland is zijn witte piano die overal mee naar toegaat. Zo kan jij met je gasten daar prima aan hangen en meezingen want Jelle betrekt altijd zijn publiek als de sfeer ernaar is. Zijn specialiteit is een laagdrempelige pianoshow, waarbij hij met zijn prachtige piano de hoofdrol speelt en een interactieve band opbouwt met de gasten.

Van populaire hits tot guilty pleasures en van rock ’n roll tot Nederlandstalige meezingers. Verzoeknummers zijn altijd welkom en er ligt de hele avond een microfoon klaar voor wie wil meezingen… zie je het al voor je?

Boek nu

Als je Jelle boekt als feestpianist, hoef je je nergens zorgen over te maken. Hij neemt alles voor je uit handen en zorgt dat de avond tot in de puntjes verzorgd is. Hij brengt zijn eigen mooie witte piano mee, die speciaal ontworpen is en prachtig staat in iedere ruimte.

En omdat Jelle geen fan is van optreden op een podium, speelt hij het liefst tussen de gasten. Dit maakt het laagdrempelig voor mensen om de microfoon te pakken en zorgt voor interactie en gezelligheid.

pianoshow feest

Jelle de Pianoman is niet zomaar een pianist, maar een entertainer die zijn publiek weet te betoveren met zijn energie en blije kop. Wil jij jouw feest omtoveren tot een onvergetelijke avond? Boek dan Jelle de Pianoman en maak van jouw evenement een knalfeest!

Boek nu