Live pianomuziek voor iedereen

Bent u op zoek naar live piano muziek en entertainment? Dan bent u hier op het juiste adres! Ik kom samen met mijn witte piano naar u toe en maak er een gezellig feest van samen met u en uw gasten. Live Piano is muziek en entertainment voor iedere feest, vraag uw verzoeklied aan en zing mee met liedjes van toen en nu. Ontdek welke mogelijkheden er voor u zijn om uw feest muzikaal te omlijsten met live piano entertainment!

Waarom live piano?

De witte piano staat niet alleen mooi, maar is vanwege de live muziek een intieme aanvulling op uw feest. Omdat de piano midden tussen uw gasten staat hebben mijn live optredens een laagdrempelig karakter. Dit maakt meezingen voor iedereen rondom de piano mogelijk. Wat is er leuker dan bij de piano live mee te zingen met uw favoriete muziek?

De witte piano

Het optreden met de piano is niet zomaar live muziek. Ik zing en speel herkenbare muziek van alle tijden. Dit is allemaal live en op mijn eigen spontane wijze zonder gebruik te maken van effecten of andere instrumenten. De piano is speciaal aangepast waardoor deze makkelijk is te vervoeren, handig! Ik zoek muzikale interactie met uw gasten en houd daarbij rekening met de sfeer van het moment. Of het nu gaat om een receptie, verjaardag of muziek voor uw trouwfeest. De sfeer op een feest is altijd anders en daarom ook de muziek.

Mijn visie op live muziek

Mijn kracht is om met de piano, de muziek en mijn energie een goede sfeer neer te zetten samen met uw gasten zonder te forceren. Bijdragen aan de feestvreugde en deze vergroten. Dat is mijn doel!

Meer weten of een offerte?

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze vorm van entertainment en benieuwd wat ik kan betekenen met mijn mooie witte piano en de feestelijke muziek voor uw feest? Ook is het mogelijk om vrijblijvend een optie te nemen voor een datum.

Voor informatie & boekingen vraag online vrijblijvend een offerte aan of neem telefonisch contact op via: 06-41341704

Graag tot ziens!