Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heb je interesse om mij te boeken voor je feest, verjaardag, event of bruiloft? Vul het formulier hieronder in, en ik neem binnen twee dagen contact met je op.

  • Info over het evenement

    Vul hieronder de gegevens in over je feest of evenement.
  • DD dash MM dash JJJJ
  • :
  • :
    Bij de Pianoman XL krijg je De Pianoman met een drummer

* velden met een ster zijn verplicht

Bespaar 100 euro!

Bij een boeking van 4 sets

Direct live muziek bij ontvangst van je gasten? Boek 4 setjes van 45 minuten en je hebt een avondvullend programma van de Pianoman!

Tarieven

 

Particulier

» 2×45 minuten:  795,-
» 3×45 minuten:  995,-
» 4×45 minuten: 1095,- bespaar 100 euro!

» Extra set á 45 minuten tijdens de show: 200,-

 

Alle prijzen zijn inclusief BTW, piano, geluidsinstallatie tot 200 personen, muziek voor in de pauzes, meezing microfoon en voorrijkosten. ALL IN !

 

LET OP! De tarieven in de maand december en januari liggen hoger. Dit in verband met een grote vraag naar bedrijfsevents. Dit betreft meestal een afkoopregeling.

Tijden

» 2×45 minuten: 2,5 uur.

» 3×45 minuten: 4 uur.

» 4×45 minuten: 5 uur.

 

De speeltijd is gerekend vanaf het moment dat de gasten aankomen. De voorbereidingstijd is 2 uur hiervoor. Wachttijden kunnen gerekend worden als er eerder moet worden opgebouwd of als de duur van het feest langer wordt.

Corona Update

Het is mogelijk om de pianoman te boeken. Alleen volgens de actuele richtlijnen van het RIVM. Vraag de pianoman naar de mogelijkheden. Onze veiligheid staat voorop maar samen komen wij er wel uit!