Live muziek op jullie bruiloft door de Pianoman

De Pianoman is dé bruiloft pianist voor jouw trouwfeest!

Het regelen van een bruiloft is een hele uitdaging. Als je binnenkort gaat trouwen dan weet je vast hoe lastig het is om keuzes te maken. Een onvergetelijke dag voor jezelf, maar ook je vrienden, ouders, collega’s, tantes/ooms en opa’s en oma’s wil je uiteraard een geweldige avond bezorgen!

De Pianoman staat klaar om juist die zorgen weg te nemen. Met meer dan 20 jaar ervaring weet hij precies hoe hij jullie speciale dag tot een succes kan maken. Hij voelt de vibe perfect aan en zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van live muziek op jullie bruiloft. Of je nu wilt relaxen of lekker wilt meezingen met Hollandse liedjes, hij weet precies wat je nodig hebt. Zijn uitgebreide repertoire omvat muziek van alle tijden. Dus als je zin hebt in een feestelijke meezinger, dan draait hij daar zijn hand niet voor om!

Live muziek op jullie bruiloft

Genoeg te regelen tijdens een bruiloft! Wij bespreken van te voren goed jullie wensen. De Pianoman neemt zijn eigen witte piano mee en zorgt voor alle overige apparatuur, dus daar heb jij geen omkijken naar. In alle rust genieten van de dingen waar je dus echt mee bezig moet zijn tijdens jullie huwelijksdag!

Live muziek op jullie bruiloft

Al meer dan 20 jaar maakt De Pianoman jouw trouwfeest compleet. Actief door heel Nederland komt hij op de meest bijzondere plekken. Kleine of grote ruimte, 10 of 500 man. En wanneer je het iets ‘completer’ wilt kan een drummer een goede aanvulling zijn. Je trouwdag wordt gevuld met herkenbare liedjes, voor jong en oud.

Samen bespreken welke muziek op een trouwfeest, jullie trouwfeest of welke muziek bij binnenkomst van de bruid gespeeld zal worden door de Pianoman. Bekijk meer van de Pianoman voor een sfeerimpressie.