Ontdek de kracht van live pianomuziek voor jouw evenement!

Dus jij gaat een feestje geven? Dan zit je hier goed. De Pianoman verzorgt live pianomuziek en entertainment op jouw evenement. Of je nu een feest, bruiloft, bedrijfsevenement of borrel organiseert. De pianoman is een getalenteerde entertainer, zanger en pianist die zorgt voor vakmanschap en een onvergetelijke ervaring. Zoek je een pianist die jazz en klassiek speelt en geschoold is? Zoek dan verder..

Live Pianomuziek voor elke gelegenheid!

Of het nu gaat om een bruiloft, huwelijksfeest, zakelijk evenement of een gezellige bijeenkomst, de Pianoman biedt het allemaal. Hij is een ervaren pianist en speelt op dezelfde prachtige witte piano als op het filmpje, zowel bij jou thuis als op locatie. Jouw gasten zullen zich verzamelen rondom de piano, verzoekjes aanvragen en gezellig meezingen. Geniet van ontspannen en feestelijke livemuziek met piano en zang.

Kerst en Nieuwjaar met Live Pianomuziek

Als de temperaturen dalen, willen bedrijven het jaar feestelijk afsluiten in een warme sfeer. Wacht niet te lang, de Pianoman staat voor je klaar! Hij brengt graag zijn piano mee voor een sfeerverhogende act met enkele kerstklassiekers. En als jij de tekst van “Flappie” beter kent dan je collega’s, laten we dat dan zeker horen… Boek hem tijdig!

Bekijk meer Impressies

Zakelijke Bijeenkomsten en Netwerkborrels met Live Pianomuziek en Zang

Wil je jouw zakelijke bijeenkomst, cursus of netwerkborrel muzikaal omlijsten? De Pianoman zorgt voor mooie en herkenbare achtergrondmuziek. Hij voelt de sfeer feilloos aan en past zich daarop aan. Geniet van zijn warme pianoklanken en stijlvolle zang, terwijl je uitkijkt op een prachtige witte piano. Indien gewenst kan hij altijd schakelen, afhankelijk van de sfeer.

Trouwfeest of Jubileumhuwelijk met Live Pianomuziek

Ga je trouwen of vieren jullie een jubileum? Je wilt een feest dat voor iedereen onvergetelijk is, ongeacht leeftijd. Onze pianist speelt en zingt tijdens de ontvangst van jouw gasten. Naarmate de avond vordert, worden er verzoekjes gedaan en durven gasten zelfs mee te zingen.

Bedrijfsfeestjes met Live Pianomuziek

Een bedrijfsfeest moet geschikt zijn voor alle medewerkers. Daarom is de Pianoman een perfecte aanvulling. Voor iedereen zit er wel een liedje bij om lekker mee te zingen of van te genieten. Voor je het weet staan de dames van de salarisadministratie en de mannen van het zware werk gezellig samen bij de piano! Jouw collega’s zullen nog lang napraten over hun geweldige moment of fame.

Zijn piano brengt mensen samen!

Vraag vrijblijvend een Offerte aan