Bent u op zoek naar Live Pianomuziek en Entertainment?

Stop met zoeken want met deze entertainer, zanger en pianist haalt u echt vakmanschap in huis! Deze Mr Piano is een absolute aanvulling voor uw feest. Bel 06-41341704 of stuur een mailtje voor een prijsindicatie naar info@depianoman.nl

Live pianomuziek voor ieder feest!

Bruiloft en huwelijksfeest, zakelijk evenement of borrel. Het kan allemaal! Eventueel met drummer. Zoals u de witte piano ziet afgebeeld op de foto, zo kom ik ook te staan bij u thuis of op locatie. Uw gasten of collega’s komen gezellig rond de piano staan en vragen hun verzoekliedje aan en krijgen zelf de kans om mee te zingen. Feestelijke live muziek met piano en zang op een ongedwongen wijze.

Kerst of nieuwjaarsborrel

Wanneer het kouder en kouder wordt is het voor veel bedrijven het moment om tijdens deze donkere dagen er warmpjes bij te zitten, en om het jaar feestelijk af te sluiten met elkaar. Wees niet te laat met organiseren. Ik ben er voor jullie! Een mooie gelegenheid om de piano naar binnen te laten rijden. Een gezellige sfeerverhogende act met een aantal leuke kerstklassiekers moet daarbij zeker niet ontbreken! Kent u de tekst van Flappie beter dan uw collega? We gaan het horen… Boek op tijd!

Zakelijke bijeenkomst en netwerkborrels

Wilt u muziek tijdens uw zakelijke bijeenkomst, cursus of netwerkborrel? Het liefst niet teveel op de voorgrond maar wel met mooie en herkenbare muziek voor op de achtergrond? Ook hier kan ik u zeer goed van dienst zijn. In een intieme setting maar wel met stijl pas ik mij aan aan de sfeer. Met zicht op een prachtige witte piano kunt u genieten van de warme klanken van de piano en de stijlvolle nummers die ik zing. Indien de sfeer het toelaat kan ik altijd schakelen maar het uitgangspunt is neutraal.

Trouwfeest of jubileum huwelijk

U gaat trouwen of viert een jubileum in verband met uw huwelijk. U wilt een feest voor iedereen en van jong tot oud. Iedereen moet het naar de zin hebben maar u wilt iets anders dan een DJ of een band. Ik kan tijdens het ontvangst van uw gasten rustig spelen en zingen. Naarmate de avond groeit komen meestal de verzoekliedjes binnen en durven de eerste gasten al naar de piano te lopen en wellicht een liedje mee te zingen.

Bedrijfsfeestje

Een bedrijf heeft vaak een diverse populatie aan medewerkers. Of het nu op om een start-up onderneming gaat of een beursgenoteerd bedrijf, ik ben er allemaal al geweest. Maar waar doe je dan goed aan als je een bedrijfsfeest organiseer zodat iedereen het naar de zin heeft? Mijn piano biedt een mooie mogelijkheid. Voor iedereen zit er wel een liedje tussen om naar hartenlust mee te kunnen zingen of mee te zwijmelen. Dat maakt deze formule zo bijzonder! De dames van de salarisadministratie en de mannen van het zware werk hangen samen aan de piano voordat u het weet! Uw collega’s zullen nog lang napraten over die te gekke “moment of fame” van u. Ik breng mensen bij elkaar met de piano.

Ook bij jouw sportclub of vereniging

Dat deze pianist en zanger voor een divers publiek speelt is inmiddels wel duidelijk. Het maakt hem niet uit of ze jong of oud zijn, sportief of liever in de derde helft in actie komen…

100% NL

Voor de liefhebbers van het Hollandse lied kunnen zich ook prima vermaken rond de piano! Van Hazes tot Boudewijn de Groot. Genoeg keuze om in eigen taal lekker mee te brullen of te genieten van liedjes van toen.

Drummertje er bij?

Ben je met een grotere club gasten en wil je net even wat meer richting een band gevoel? Dan is de keuze voor een extra drummer zeker een goede aanvulling! Luister onderstaande link voor een impressie.

Guilty pleasures

Wanneer de avond vordert en de sfeer neemt toe, ontstaan de gekste aanvragen. Ga er maar vanuit dat de guilty pleasures zeker niet zullen ontbreken. Ik durf het bijna niet te zeggen maar wie heeft er nou geen zwak voor; “bed of roses van bon jovi”? Of ben ik zeker weer de enige? …

Live Muziek tijdens uw Verjaardag

Bent u jarig of wilt u uw geliefde verrassen met een mooi cadeau? Ook hier kan hij met de mooie witte piano een uniek en sfeerverhogende bijdrage leveren waar lang over zal worden nagepraat. Bij u thuis of op locatie? Het maakt hem niet uit. Wanneer u thuis een feest geeft kan dit in de tuin of binnen, of zelfs 22 hoog. De piano kan bijna overal staan vanwege zijn unieke ontwerp.

Recensies

“Nogmaals bedankt voor jouw enthousiasme en sfeerverhogende act. Het unieke karakter is natuurlijk al een beleving op zich, maar de manier waarop je dit aanpakt maakt het compleet. De flexibiliteit, zowel qua tempo/ inspelen op publiek, als ook de kwaliteit van het geluid en zang i.c.m. pianospel zorgt voor een moment waarover nog jaren gepraat zal worden”

“Het was echt super leuk!! We hebben hele leuke reacties gekregen en we houden je zeker in gedachten als we weer eens iets te vieren hebben”.

Contact

Bent u geïnteresseerd en en wilt u de beschikbaarheid weten voor uw gewenste datum? Neem gerust vrijblijvend en laagdrempelig contact op.

Bel 06-41341704 of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een prijsindicatie op de offertepagina.

Het is ook mogelijk om vrijblijvend een datum in optie te nemen.